Начало ::--> Проекти ::--> Проект BG51Р0001 ::--> 2014 (Ново!)


РЕКЛАМА

Banner
ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ + PDF Print E-mail
Г. Даскалова   
Monday, 09 January 2017 01:02
СУ \"П. К. ЯВОРОВ\" С ДВУГОДИШЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +
СУ \"П. К. ЯВОРОВ\" С ДВУГОДИШЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +
СУ \"П. К. ЯВОРОВ\" С ДВУГОДИШЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +
СУ \"П. К. ЯВОРОВ\" С ДВУГОДИШЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +
СУ \"П. К. ЯВОРОВ\" С ДВУГОДИШЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +
СУ "П. К. ЯВОРОВ" С ДВУГОДИШЕН ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ +Групата в предверието на университете
bwd 1/5 start stop 
fwd

СУ „Пейо Крачолов Яворов” е партньор в двугодишен проект „Success in blended learning” по програма Еразъм +. Координатор на проекта е училище Akçaova Anadolu Lisesi от град Akçaova в Република Турция, а другият партньор е училище Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakközépiskolája от град Токай в Унгария. Целта на проекта е учителите по английски език да усвоят методи за преподаване на английски език с помощта на ИТ.

Първата среща на учители, участващи в проекта, се проведе в град Токай, Унгария. Екипите на училищата, участващи в проекта, се срещнаха с директора на училището домакин г-жа Ерика Тот и с работещите там учители и посетиха Университета в Дебрецен. В университета се проведе работна среща с професорите Ищван Чури и Гюла Шанко, които ще ръководят курс за преподаване на английски език по съвременни методи чрез ИТ. Курсът е предвиден за месец февруари и на него ще присътстват преподавателите по английски език от трите училища. По време на посещението в училището-домакин се проведе „Фестивал на езиците”. Учители и ученици показаха умения за работа в екип, любознателност и владеене на английски език и географски познания за страните в Европейския съюз.

На тази първа транснационална среща се дискутираха бъдещите дейности по проекта, като предстоящата ученическа мобилност в Унгария през април.

Тогава отново ще бъде посетено училището в Токай и  ученици от трите страни ще работят съвместно за реализиране на идеите и методите от курса.

erasm_2016erasm_2016erasm_2016erasm_2016erasm_2016

Last Updated on Monday, 09 January 2017 01:39
 

Търсене в сайта

Подобни статииАрхив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.