Начало ::--> Извънкласни форми ::--> АРХИВ ::--> ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”


РЕКЛАМА

Banner
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ” PDF Print E-mail
Таня П. Манева   
Wednesday, 07 December 2016 21:05
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”
ИЗЛОЖБА „ЦАРЕВИЧЕН СВЯТ”Участниците в детска работилница „Сръчковски“
bwd 1/7 start stop 
fwd

Изложба „Царевичен свят” подредиха в галерия „Никола Манев” на 1 декември учениците от детска работилница „Сръчковци” на г-жа Мими Георгиева при СУ „П. К. Яворов”. В началото децата от училищния „Тийм Тийн Театър”, с ръководител Валентина Петкова, представиха кратка сценка по темата, а след това Мими Георгиева запозна присъстващите със същността на детската работилница, която е по проект „Твоят час”.

Избрали нетрадиционния материал от царевична шума за своите идеи - изработка чрез плетене на кукли и цветя. Шумата от това растение е твърда, но изключително пластична, когато се намокри и попадне в сръчните ръце на децата и тяхното въображение, каза Иванова. След това всяко едно от децата се представи с няколко думи, както и какво е изработило от царевичната шума.

От името на училищното настоятелство председателката му - Валя Костадинова, поднесе на децата и ръководителите им големи хлебни пити „за сръчността и таланта им”, като им пожела вдъхновението винаги да е с тях.

corn2016corn2016corn2016corn2016corn2016corn2016corn2016

 

Търсене в сайта

Подобни статииАрхив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.