Начало ::--> Извънкласни форми ::--> АРХИВ ::--> Вокална група „Тийнейджъри”


РЕКЛАМА

Banner
За или против брака PDF Print E-mail
Таня П. Манева   
Wednesday, 07 December 2016 20:22
За или против брака
picture_02
За или против брака
За или против брака
За или против брака
За или против брака
За или против бракаВодещ на дебата –  доц. Блага Благоева, преподавател по политологи я в УНСС град София. 02.JPG
bwd 1/6 start stop 
fwd

В навечерието сме на светлите християнаски празници. Един от тях – Денят на християнското семейство – стана повод за осмислянето на семейната обвързаност и отношения от младите хора от Чирпан и Стара Загора.

Дебатът на тема „Моделът на моето бъдещо семейство” се проведе в Регионална библиотека „Захари Княжески” град Стара Загора. Участие в него взеха ученици от СУ „П.К.Яворов” гр. Чирпан и СУ „Максим Горки” Стара Загора. Водещ бе доц. Блага Благоева, преподавател по политологи я в УНСС град София. Тезите, които защитаваха участниците, бяха: за традиционното семейство, обвързано с брак, от една страна. От друга: станалото модерно съжителствуване на семейни начала, без юридическа скрепеност. Отборите бяха смесени – състоящи се от равен брой застъпници на всяка от тезите. Във всеки отбор се състоеше от 8 ученици, като от всяко училище участваха по четирима ученици.

Учениците от СУ „П.К.Яворов” бяха: Деница и Кристияна от 10Б, Михаела и Цветомир от 10В, Стефка – 11Б, Патрисия – 12А, Георги – 12Б и Людмила от 12В клас. Педагозите, подготвили  младежите, са: г-н Йордан Йорданов, г-жа Валентина Костадинова и  г-жа Любимка Стайкова.

Накрая и двете страни се обединиха около идеята, че независимо от избрания семеен модел, той се гради на основата на любовта, уважението, доверието и споделените родителски отговорности.

mariage2016mariage2016mariage2016mariage2016mariage2016mariage2016

 

Търсене в сайта

Подобни статииАрхив

Най-четеното

Посетители

tumblr site counter
Посещения/Статистики

Първолачета

IPv6 Certification Badge for chvdr

Секции


Powered by SOU P.K. Iavorov - Chirpan. All Rights reserved. 2011-2013 Copyright, (c). http://support.chirpan.info. Designed by: Joomla themes prado Valid XHTML and CSS.